AKA Wardogs

DCS Series Flight Sims => DCS Series Flight Sims => Topic started by: AKA_Ramstein on October 14, 2018, 06:16:31 am

Title: Sunday and lately..
Post by: AKA_Ramstein on October 14, 2018, 06:16:31 am
I could not fly in the server last night.... need the patch  in Open Beta to fix the control problems,,, could not start some planes because of messed up controls.. then my power went out in the house for a very short while.... hope it is all ready this coming week....


I could run the release version controls in my aircraft... so, the Open Beta patches were the cause of some problems...

Hope the Patch Tommow fixes the issues.. !
Title: Re: Sunday and lately..
Post by: HellCat (Sully) on October 14, 2018, 03:32:36 pm
Ram...I could be wrong but I don't think the patch is going to help you because you ran the game already....the easyiest thing to do is go into your aircrafts input folder and delete all but the default lua ....then make sure you copy over your saved game folder from stable to beta ....fire up DCS and your controls should be good ......
Title: Re: Sunday and lately..
Post by: AKA_SilverDevil on October 15, 2018, 06:06:15 am
not sure this will help or not. though while remapping all my controls some still did not work. i noticed that those that were not working were red and believe it was because they were associated with a modifier. so by suggestion of a really old EA post indicated that i had to remap the modifier key.

https://forums.eagle.ru/showthread.php?t=136882 (https://forums.eagle.ru/showthread.php?t=136882)
Title: Re: Sunday and lately..
Post by: HellCat (Sully) on October 15, 2018, 06:46:44 am
I thought that was because the default loaded profile for your model stick from DCS was conflicting with your custom profile...
Title: Re: Sunday and lately..
Post by: AKA_SilverDevil on October 15, 2018, 09:37:26 am
I thought that was because the default loaded profile for your model stick from DCS was conflicting with your custom profile...

you are correct. even after i remapped, the mappings with the modifier still do not work. unless i am mistaken the default control mappings do not user modifiers. looking through my "diff" LUAs in the install folder there are only a few different model stick / throttle combos.