Author Topic: How do you install patches in IL-2 BOS ?  (Read 787 times)

Offline AKA_Ramstein

  • "Sir! We're surrounded!" - "Excellent! We can shoot in any direction!"
  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1617
    • View Profile
How do you install patches in IL-2 BOS ?
« on: January 02, 2016, 07:08:29 am »
update:
in my game panel, when I start the game, it gives me the version  * 1.106 * is shown on the verion I just downloaded and installed!
=============
How do you install patches in IL-2 BOS ?

1- how can I find what version I have ?
2- does it update automatically?
3-do Ihave download it ? start with the oldest (that would depends on what very the download and install was).

I have not found any info on this in their forums..  :o


need to find a collection of all documents for this flight sim to put in one place...

thanx!   ;)
« Last Edit: January 02, 2016, 07:11:53 am by AKA_Ramstein »

ASUS Z107 Pro Gaming
Intel i53570K 3.40 GHZ
G.Skill DDR4 ram 16 GB
Nvidia GTX1060 6GB Video Graphics
WD Black WD1002FAAEX 1TB
46" Samsung HDTV
Win10 pro x64
Silicon Power 240GB M55 M.2 2280 SSD
Saitek X52 Pro HOTAS, CH Pedals
CM HAF 922 pc case

Offline AKA_MoGas

  • AKA_Wardogs
  • Full Member
  • *
  • Posts: 166
    • View Profile
Re: How do you install patches in IL-2 BOS ?
« Reply #1 on: January 02, 2016, 07:25:30 am »
Ram. Im under the impression that it updates automatically.

Offline AKA_Ramstein

  • "Sir! We're surrounded!" - "Excellent! We can shoot in any direction!"
  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1617
    • View Profile
Re: How do you install patches in IL-2 BOS ?
« Reply #2 on: January 02, 2016, 11:30:03 am »
so far, I have maybe half my joystick and keyboard commands. Some are vague, but it is like styarting from scrat, none of the commands are the same from IL-2 1946. all different.

ASUS Z107 Pro Gaming
Intel i53570K 3.40 GHZ
G.Skill DDR4 ram 16 GB
Nvidia GTX1060 6GB Video Graphics
WD Black WD1002FAAEX 1TB
46" Samsung HDTV
Win10 pro x64
Silicon Power 240GB M55 M.2 2280 SSD
Saitek X52 Pro HOTAS, CH Pedals
CM HAF 922 pc case

Offline AKA_Scorp

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 565
    • View Profile
Re: How do you install patches in IL-2 BOS ?
« Reply #3 on: January 03, 2016, 03:02:06 pm »
I have almost everything that I need mapped into Joystick/HOTAS.  I try, as much as is possible, to use the same buttons across all sims.

AKA_Scorp

Offline Recon

  • Guest
  • Hero Member
  • *
  • Posts: 976
    • View Profile
Re: How do you install patches in IL-2 BOS ?
« Reply #4 on: January 03, 2016, 03:11:56 pm »
I'm slow - I just bind the stick/rudder/throttle and the fire button and have at it - lol