Author Topic: TF Patch Ver 4 is out  (Read 3725 times)

Offline AKA_Trapper

  • AKA_Wardogs
  • Jr. Member
  • *
  • Posts: 99
    • View Profile
Re: TF Patch Ver 4 is out
« Reply #15 on: October 23, 2013, 10:08:34 am »
Where is the bug thread at ATAG ?  I can't find it.

1.  Cannot select track to test frame rates.

2.  When I'm want to finish a single mission I hit ESC and it drops me to the desktop.  Then I have to kill the launcher via Task Manager

old tracks won't work

Thanks Recon for your reply.  I know I'm not very high in the ranks and worthy of attention yet.

So there is no Black Death track to test frame rates.

But what about hitting ESC during a single mission and dropping to desktop.  Could you please try that for me ?

Thanks buddy !

Edit: see page 1 for more of today's Recon's posts
« Last Edit: October 23, 2013, 10:40:00 am by AKA_Trapper »

Offline AKA_Taipan

  • Commanding Officer
  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 741
  • AKA_Wardogs
    • View Profile
Re: TF Patch Ver 4 is out
« Reply #16 on: October 31, 2013, 05:17:12 pm »
Is 4 the latest.  I have it installed but I thought some one said a patch or fix was out? :o
I'm getting old!

Cheers

Tai


Sink your teeth in...Let go only when dead.

Offline AKA_MattE

  • AKA_Wardogs
  • Hero Member
  • *
  • Posts: 1415
    • View Profile
Re: TF Patch Ver 4 is out
« Reply #17 on: October 31, 2013, 05:27:28 pm »
Tai,

Yes 4 is the latest.

MattE

Certified DCS Aircraft

Offline AKA_Taipan

  • Commanding Officer
  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 741
  • AKA_Wardogs
    • View Profile
Re: TF Patch Ver 4 is out
« Reply #18 on: October 31, 2013, 07:03:45 pm »
Thanks.

Cheers

Tai


Sink your teeth in...Let go only when dead.