Author Topic: Need to fix the comms on my kite  (Read 905 times)

Offline AKA_Wildcard

  • AKA_Wardogs
  • Newbie
  • *
  • Posts: 15
    • View Profile
Need to fix the comms on my kite
« on: August 03, 2013, 12:47:20 pm »
S! all,

Just reported in for duty and realized my Camel may or may not come with a radio.  Now I know that's not historically correct, and I don't know if it's frowned upon or standard operating procedure, but it's been so long since I flew with the squadron that I don't have Teamspeak and don't even know if you guys have moved on to something else. 

So what I'm saying is, how do I get on comms with you guys when we fly together?

Offline AKA_Ramstein

  • "Sir! We're surrounded!" - "Excellent! We can shoot in any direction!"
  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1645
    • View Profile
Re: Need to fix the comms on my kite
« Reply #1 on: August 03, 2013, 02:26:00 pm »
I sent you a private message with TeamSpeak3 login password and IP

ASUS Z107 Pro Gaming
Intel i53570K 3.40 GHZ
G.Skill DDR4 ram 16 GB
Nvidia GTX1060 6GB Video Graphics
WD Black WD1002FAAEX 1TB
46" Samsung HDTV
Win10 pro x64
Silicon Power 240GB M55 M.2 2280 SSD
Saitek X52 Pro HOTAS, CH Pedals
CM HAF 922 pc case

Offline AKA_Wildcard

  • AKA_Wardogs
  • Newbie
  • *
  • Posts: 15
    • View Profile
Re: Need to fix the comms on my kite
« Reply #2 on: August 05, 2013, 07:35:27 pm »
Anyone know the correct password?