Author Topic: Problem with the BoS AKA Dynamic campaigns???  (Read 1087 times)

Online AKA_Greywolf

  • AKA_Wardogs
  • Sr. Member
  • *
  • Posts: 294
    • View Profile
Problem with the BoS AKA Dynamic campaigns???
« on: July 26, 2018, 12:57:14 pm »
Been a couple of days now that they have both been down. I know BoS had some updates during that time frame, does our server need to be updated?

Just wondering.
The three most common expressions (or famous last words) in aviation are: "Why is it doing that?" "Where are we?" and "Oh Shit!"


Offline AKA_Goshawk

  • Executive Officer
  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1102
  • "Death from above"
    • View Profile
    • Goshawk's Nest
Re: Problem with the BoS AKA Dynamic campaigns???
« Reply #1 on: July 26, 2018, 02:53:55 pm »
It undoubtedly will need to be updated. Hopefully Scorp or Rel handle that while they are making changes to the server files.


"Death from above"

Offline AKA_Scorp

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 547
    • View Profile
Re: Problem with the BoS AKA Dynamic campaigns???
« Reply #2 on: July 27, 2018, 11:04:25 am »
The servers were updated. The problem seems to be that since the update the controller only runs one mission and then stops.  I am trying to get a newer version of the controller but am having difficulty building the app from the source code.

My mistake there is another new update, am starting process now.


« Last Edit: July 27, 2018, 11:09:31 am by AKA_Scorp »
AKA_Scorp

Offline Recon

  • Guest
  • Hero Member
  • *
  • Posts: 976
    • View Profile
Re: Problem with the BoS AKA Dynamic campaigns???
« Reply #3 on: July 27, 2018, 11:52:23 am »
that is annoying, too bad it doesn't auto-update

Offline AKA_Relent

  • Training Officer
  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1671
  • AKA_Wardogs
    • View Profile
Re: Problem with the BoS AKA Dynamic campaigns???
« Reply #4 on: July 27, 2018, 12:47:37 pm »
Thanks for the update Scorp - sorry it’s giving you trouble.  Appreciate the effort!  Let me/us know if we can help.

S! Rel

Online AKA_Greywolf

  • AKA_Wardogs
  • Sr. Member
  • *
  • Posts: 294
    • View Profile
Re: Problem with the BoS AKA Dynamic campaigns???
« Reply #5 on: July 27, 2018, 03:58:55 pm »
Thanks again Scorp for all the work and dedication you put into this for us.

Also as long as I am asking for the moon.  :o

Is there a way you can add the Fw190-A3 and maybe the P-39L to the planesets on the Normal map. Maybe add others that you think may be appropriate also.

S! Grey
The three most common expressions (or famous last words) in aviation are: "Why is it doing that?" "Where are we?" and "Oh Shit!"


Offline AKA_Scorp

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 547
    • View Profile
Re: Problem with the BoS AKA Dynamic campaigns???
« Reply #6 on: July 29, 2018, 08:57:25 am »
Thanks again Scorp for all the work and dedication you put into this for us.

Also as long as I am asking for the moon.  :o

Is there a way you can add the Fw190-A3 and maybe the P-39L to the planesets on the Normal map. Maybe add others that you think may be appropriate also.

S! Grey

Once I get it working reliably I'll look into it  :)

AKA_Scorp

Offline AKA_Scorp

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 547
    • View Profile
Re: Problem with the BoS AKA Dynamic campaigns???
« Reply #7 on: July 29, 2018, 09:47:58 pm »
I have managed to compile the versions of the BoX campaign and controller that Coconut is running on his servers.  I started the Normal and Expert servers tonight (Sunday) so lets see how reliable they are then I can start working on aircraft.

FYI the missions take a long time to load so please be patient they will start eventually.

AKA_Scorp

Offline AKA_Relent

  • Training Officer
  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1671
  • AKA_Wardogs
    • View Profile
Re: Problem with the BoS AKA Dynamic campaigns???
« Reply #8 on: July 29, 2018, 10:42:16 pm »
I have managed to compile the versions of the BoX campaign and controller that Coconut is running on his servers.  I started the Normal and Expert servers tonight (Sunday) so lets see how reliable they are then I can start working on aircraft.

FYI the missions take a long time to load so please be patient they will start eventually.

Thanks Scorp!  8)

Offline AKA_MattE

  • AKA_Wardogs
  • Hero Member
  • *
  • Posts: 1404
    • View Profile
Re: Problem with the BoS AKA Dynamic campaigns???
« Reply #9 on: July 30, 2018, 06:13:35 am »
Yes!, Thanks for all the work on this Scorp!

MattE

Certified DCS Aircraft

Offline AKA_Scorp

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 547
    • View Profile
Re: Problem with the BoS AKA Dynamic campaigns???
« Reply #10 on: July 30, 2018, 08:51:58 am »
The Normal server stopped overnight while the Expert Server kept going.  Have changed some of the settings on the Normal and will try again.

AKA_Scorp

Online AKA_Greywolf

  • AKA_Wardogs
  • Sr. Member
  • *
  • Posts: 294
    • View Profile
Re: Problem with the BoS AKA Dynamic campaigns???
« Reply #11 on: July 30, 2018, 09:25:39 am »
Just flew in the normal campaign this morning for a bit, I see the AI is a bit more aggressive and there is more of them. This will be a tougher go, best to work with a wingman. Would still like to see the Fw190-A3. I think the work you do to keep this up and running is great.

Nice job Scorp.
The three most common expressions (or famous last words) in aviation are: "Why is it doing that?" "Where are we?" and "Oh Shit!"


Offline AKA_Ramstein

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1551
    • View Profile
Re: Problem with the BoS AKA Dynamic campaigns???
« Reply #12 on: July 30, 2018, 12:05:53 pm »
Just flew in the normal campaign this morning for a bit, I see the AI is a bit more aggressive and there is more of them. This will be a tougher go, best to work with a wingman. Would still like to see the Fw190-A3. I think the work you do to keep this up and running is great.

Nice job Scorp.

I wish I could work the mission files, but they are beyond me.... I tried the 3rd party tools and I just can't make missions....

ASUS Z107 Pro Gaming
Intel i53570K 3.40 GHZ
G.Skill DDR4 ram 16 GB
Nvidia GTX1060 6GB Video Graphics
WD Black WD1002FAAEX 1TB
46" Samsung HDTV
Win10 pro x64
Silicon Power 240GB M55 M.2 2280 SSD
Saitek X52 Pro HOTAS, CH Pedals
CM HAF 922 pc case

Offline AKA_Goshawk

  • Executive Officer
  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1102
  • "Death from above"
    • View Profile
    • Goshawk's Nest
Re: Problem with the BoS AKA Dynamic campaigns???
« Reply #13 on: July 30, 2018, 12:12:04 pm »
Just a couple notes:
Now that we are able to cancel and have cancelled the GoDaddy account, the cost of running the server is very manageable here, so anyone thinking of making a contribution to defer costs should consider instead a contribution to Scorp or Relent's Paypal accounts instead of mine. They are available at their email addresses within PayPal.

I'm going to kick another wee sum to Scorp right now.

We really appreciate all the time expended to keep us all smiling and playing this sim!

Gos


"Death from above"

Offline AKA_Scorp

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 547
    • View Profile
Re: Problem with the BoS AKA Dynamic campaigns???
« Reply #14 on: July 31, 2018, 10:05:56 am »
It looks to me that the servers are now behaving themselves and running pretty smoothly.  I have also updated the stats site with the latest version but unfortunately it cannot be reached from outside the server so I need to get that sorted out.

I have also setup the option to run a separate server if we want to try running a campaign (we would switch the other servers off and start this one up for one mission). 

Once I get that is place and running I want to look at BoX campaign missions.

I am always please and surprised to receive money via PayPal but really I don't need it.  I think a better use would be a hardware fund that Gos has access to for repairs and upgrades to his server.  I notice that the D: drive on his server is running out of space, it's probably time to purchase a new one.  Of course we could clean it up by getting rid of all that IL2-1946 stuff  :P  (Just kidding)

AKA_Scorp